Project Avamoplast Lokeren


Linea Trovata installeert zonnepanelen bij Avamoplast

Linea Trovata zorgde voor een zonnepanelen-installlatie bij Avamoplast te Lokeren. In totaal werden er 1365 zonnepanelen (Panasonic 325 Wp) geplaatst op het dak van het bedrijf. Dit betekent een totaal geïnstalleerd vermogen van 443,625 kWp.

Avamoplast - Zonnepanelen door Linea Trovata

Avamoplast – specialist in kunststofverpakkingen

Avamoplast ontwikkelt en produceert al sinds 1993 kunststofverpakkingen. Het resultaat is een breed scala aan producten. Van trays voor kant-en-klaarmaaltijden, containers voor ijs, vlees of vis, tot verpakkingen voor groenten en soepen.

Dit heeft ertoe geleid dat grote voedselproducenten in België en het buitenland voor hun producten voor Avamoplast-verpakkingen hebben gekozen. Daardoor maken deze deel uit van het dagelijks leven in alle grote supermarkten.

Het bedrijf besteedt veel aandacht aan voedselveiligheid voor de consument. Zo voldoet de plastic verpakking aan alle normen en is deze volledig lekvrij. Daarenboven garandeert een strenge controle de kwaliteit van elk standaardpakket en elke aangepaste verpakking.

Avamoplast - Panasonic Zonnepanelen door Linea Trovata

Neem contact op

Denkt u er als bedrijf ook aan om over te stappen naar duurzame energie? Neem dan contact op met Linea Trovata. We bekijken graag samen met u de mogelijke oplossingen om bewuster met energie om te gaan en een maximum rendement te halen. Hier onze contactgegevens.